Sponsoren
25-09-2021
Nieuwe corona maatregelen sporthal/kantine De Eng

 

Er zijn steeds meer mensen gevaccineerd en de maatregelen worden met stapjes versoepeld. Zo mogen wij op dit moment alweer ‘gewoon’ met elkaar sporten zonder aanvullende maatregelen. En kunnen wij ook weer gebruik maken van de kleedkamers, douches en kantine. En is er weer publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden.

 

Per 25 september vervalt de 1,5 meter afstandsregel buiten het sporten. Dat betekent dat wij onderling in de kleedkamers en in de kantine geen afstand meer hoeven te bewaren. En dat ook het publiek geen onderlinge afstand meer hoeft te houden. 
Echter moeten we nu wel controles gaan uitoefenen of mensen gevaccineerd zijn of een coronatest hebben gedaan om toegang te krijgen tot de kantine en dus meer gaan handhaven helaas.

 

Wat blijft

  • De leden dienen bijgehouden te worden d.m.v. de aanwezigheidslijsten tijdens trainingen en wedstrijden.
  • Publiek en leden van de tegenpartij dienen zich te registreren. Wij vragen jullie om aanwezig publiek te wijzen op de registratie.

 

Nieuw

  • Bij kantinebezoek gelden dezelfde regels als in de horeca. Wij hebben de plicht om iedereen te controleren of zij een geldige coronapas (CoronaCheck app) hebben of een geldige negatieve coronatestHet is niet toegestaan zonder één van deze twee de kantine te betreden! Wij vragen jullie om alle aanwezigen in de kantine te controleren en uiteraard zelf ook een geldig bewijs te hebben.

 Terug
X